Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı gemi görmek

Rüyada ışıklı gemi görmek

Rüyada ışıklı gemi görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, servet sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada ışıklı gemi gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Rüyada ışıklı gemi görmek masa başı bir işe gireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada evin ışığını yakmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ışık böceği görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada hareket eden ışık görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Rüyada evde yanan ışık görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hile ile mal elde edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor ışık görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Rüyada ışıklı şehir görmek büyük başarılar elde edeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments