Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket eden ışık görmek

Rüyada hareket eden ışık görmek

Rüyada hareket eden ışık görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareket eden ışık gördüyseniz:

  • Biraz mesafeli olmanız risk almanıza engel olabilir.

Rüyada hareket eden ışık görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada hareket eden ağaç görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalettir.

Rüyada hareket eden yıldız görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret eder.

Rüyada hareket eden mezar görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, gün sayacağına, şansının hep açık olacağına işaret eder.

Rüyada hareket eden heykel görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Rüyada hareket edemediğini görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareket eden yılan görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada hareket eden ev görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hem de zengin biri olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments