Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin ışığını yakmak

Rüyada evin ışığını yakmak

Rüyada evin ışığını yakmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, güzel bir hayat geçireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin ışığını yakmak gördüyseniz:

  • Problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada evin ışıklarını yakmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin ışığını yakmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışık yakmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret eder.

Rüyada caminin ışıklarını yakmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, yenilenme yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Rüyada ışığı yakmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ışıkları yakmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evde ışık yakmak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments