Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıkların yandığını görmek

Rüyada ışıkların yandığını görmek

Rüyada ışıkların yandığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıkların yandığını gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada ışık yandığını görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada evde ışık yandığını görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıkların yandığını görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek başarıların artacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada karnında ışık görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada melek ışığı görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ışık açıp kapamak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet eder.

Rüyada ışıklı ağaç görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments