Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ışık görmek

Rüyada mezarlıkta ışık görmek

Rüyada mezarlıkta ışık görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bekar ise evleneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ışık gördüyseniz:

  • Zamanı iyi kullanmalısınız.

Rüyada mezardan ışık görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aksiliklerin aşılacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ışık çıktığını görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarda yeşil ışık görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezar üstünde ışık görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işsiz ise işe gireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Rüyada ışıklı mezar görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda ışık çıktığını görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda ışık görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta ışık görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments