Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azar işittiğini görmek

Rüyada azar işittiğini görmek

Rüyada azar işittiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Rüyada azar işittiğini gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Rüyada azar işittiğini görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinden azar işitmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada patrondan azar işitmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından azarlanmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada anneden azar işitmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Rüyada babadan azar işitmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, tabiri caizse can bulacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından azarlanmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine inanılır.

Rüyada azar işitmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments