Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kurumuş gül almak

Rüyada birinden kurumuş gül almak

Rüyada birinden kurumuş gül almak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kurumuş gül almak gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kurumuş gül görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, büyük özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumus kirmizi gül görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş kırmızı gül almak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borçlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kurumuş gül almak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kişinin kazancının artacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada kurumuş beyaz gül görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş pembe gül görmek gerçek mutluluğu tadacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kurumuş yaprak süpürmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments