Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneyle balık tutmak

Rüyada tekneyle balık tutmak

Rüyada tekneyle balık tutmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekneyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Rüyada tekneyle balık tutmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesi görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıkçı teknesine binmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Rüyada teknede balık görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzerken balık tutmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sarı balık tutmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Rüyada denize balık tutmak hakkıyla kazanca, işlerin rast gideceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada havada balık tutmak Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, işlerin yoluna gideceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments