Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağa düştüğünü görmek

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmağa düştüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerine katı davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin ırmağa düştüğünü görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su ırmak zengin bir hayat sürüleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak taşması görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak ırmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akan ırmak görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada çamurlu ırmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek hayattan her istediğini alacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments