Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yumurta almak

Rüyada iri yumurta almak

Rüyada iri yumurta almak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada iri yumurta almak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada iri yumurtalar görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada iri yumurta almak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri yumurta görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada beyaz iri fare görmek yakında hedefine ulaşacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada iri yarı adamlar görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada iri nohut görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments