Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yumurta görmek

Rüyada iri yumurta görmek

Rüyada iri yumurta görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada iri yumurta gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada iri yumurta almak işlerinin yarıda kalacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada iri yumurta görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri yumurtalar görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Rüyada iri siyah üzüm yemek gülüp eğleneceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada iri kar görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada iri beyaz köpek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments