Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri nohut görmek

Rüyada iri nohut görmek

Rüyada iri nohut görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan güvenin artacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayırlı bir eşe, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada iri nohut gördüyseniz:

  • Planlarınızı tam olarak şekillendirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada iri nohut görmek işlerinden belirsizlik olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada nohut pirinç görmek mutsuz ve hasta olacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada nohut istemek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilav nohut görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işaret eder.

Rüyada nohut bahçesi görmek arzularının yerine geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, zararların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada nohutlu pilavı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut dikmek endişelerin sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments