Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yeşil üzüm görmek

Rüyada iri yeşil üzüm görmek

Rüyada iri yeşil üzüm görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çözümlere kavuşacağına, belaya ve derde düşeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada iri yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına tabir olunur.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri üzüm yemek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri üzüm toplamak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, inancının zayıflayacağına inanılır.

Rüyada iri siyah üzüm yemek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, özgüveninin artacağına delalettir.

Rüyada iri taneli üzüm görmek onlar tarafından çok sevileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada iri üzüm görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments