Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri tuz görmek

Rüyada iri tuz görmek

Rüyada iri tuz görmek borçların artacağına, hem eğleneceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada iri tuz gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada iri tuz görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri tuz yemek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet eder.

Rüyada iri bir fare görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri yumurta görmek birçok dertle muhatap olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri boğa görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada irili ufaklı balık görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada iri köpek görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments