Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irili ufaklı balık görmek

Rüyada irili ufaklı balık görmek

Rüyada irili ufaklı balık görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işinin ehli olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret eder.

Rüyada irili ufaklı balık gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada irili ufaklı balık görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Rüyada irili ufaklı altın görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Rüyada ufak balık görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, maddi zararının giderileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işarettir.

Rüyada ufak karpuz görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ufak sinek görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada ufak ev görmek yakın akrabadan gelecek habere, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments