Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri köpek görmek

Rüyada iri köpek görmek

Rüyada iri köpek görmek nitelik ve farklılık geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, rahat bir hayata başlayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada iri köpek gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Rüyada beyaz iri köpek görmek üzerinde kafa yoracağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada iri siyah köpek görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada iri beyaz köpek görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine yorulur.

Rüyada iri bir köpek görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yeni yatırımlar yapacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri köpek görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah iri köpek görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri fare görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri kestane görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments