Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri nar görmek

Rüyada iri nar görmek

Rüyada iri nar görmek işlerinin hemen hallolacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri nar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada iri taneli nar görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya işarettir.

Rüyada iri nar görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Rüyada altın nar görmek ferah bir döneme girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kafasına göre birini bulacağına, süzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar reçeli yemek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada nar istemek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Rüyada cürük nar görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Rüyada nar ekmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments