Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri buğday tanesi görmek

Rüyada iri buğday tanesi görmek

Rüyada iri buğday tanesi görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, işlerin yolunda gideceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri buğday tanesi gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Rüyada iri buğday tanesi görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bereket ve huzur getireceğine delalet eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri buğday görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli üzüm yemek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri kar tanesi görmek idealist kimse olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine delalettir.

Rüyada iri taneli nar görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments