Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taneli kar görmek

Rüyada iri taneli kar görmek

Rüyada iri taneli kar görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Rüyada iri kar tanesi görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalettir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada iri taneli üzüm yemek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada iri taneli üzüm görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gelirinin de artmayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada iri taneli buğday görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada iri taneli nar görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Rüyada iri buğday tanesi görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments