Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kestane almak

Rüyada birinden kestane almak

Rüyada birinden kestane almak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kestane almak gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden kestane almak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazardan kestane almak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sudan kestane toplamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz ve kestane görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kurtlu kestane yemek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Rüyada kestane topladığını görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments