Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kestane kabağı görmek

Rüyada kestane kabağı görmek

Rüyada kestane kabağı görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ortağından ayrılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hem verimi yükselteceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına delalettir.

Rüyada kestane kabağı gördüyseniz:

  • Öfkelenmek veya alınmak belli konuların gidişatını değiştirmeyecektir, bindiğiniz dalı kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada kestane kabağı görmek ün yapmayı başaracağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan kestane toplamak güzel olaylarla karşılaşılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestane rengine boyatmak pek çok kişiye yanında iş vereceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu kestane görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu kestane yemek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, zor bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada kurtlanmış kestane görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kestane görmek işlerin daha kötüleşeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulur.

Rüyada kestane şekeri görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments