Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çuval kestane görmek

Rüyada bir çuval kestane görmek

Rüyada bir çuval kestane görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Rüyada bir çuval kestane gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yavaş yavaş harekete geçmiş ya da bazı konuları terk etmeye başlamış olabilirler.

Rüyada çuval içinde kestane görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Rüyada bir çuval kestane görmek kurulu düzenin yıkılacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına delalettir.

Rüyada çuvalla kestane görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Rüyada yeşil kestane görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kestane yemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ateşte kestane pişirmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye tabir olunur.

Rüyada deniz kestanesi görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Rüyada kavrulmus kestane görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments