Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kestane vermek

Rüyada ölüye kestane vermek

Rüyada ölüye kestane vermek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye kestane vermek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada ölüye kestane vermek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden kestane almak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada at kestanesi yemek nimetin ve kazancın artacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada çiğ kestane görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine tabir olunur.

Rüyada dikenli kestane görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ve kestane toplamak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada çuval içinde kestane görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada kocaman kestane görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments