Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri şeftali görmek

Rüyada iri şeftali görmek

Rüyada iri şeftali görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada iri şeftali gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada iri şeftali görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek istediklerini elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada dalda şeftali görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret eder.

Rüyada şeftali koparıp yemek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Rüyada şeftali pişirmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali dilimlemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dalında şeftali görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada elma şeftali görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments