Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri dut görmek

Rüyada iri dut görmek

Rüyada iri dut görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, verimli olacak işler yapacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına inanılır.

Rüyada iri dut gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz iri dut görmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri dut görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada iri dut yemek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada iri siyah köpek görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Rüyada iri kiraz görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, elinize para geçeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri horoz görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada iri erik yemek şöhret ve hayır getireceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments