Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri dut yemek

Rüyada iri dut yemek

Rüyada iri dut yemek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, hayallerine ulaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri dut yemek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada iri dut yemek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Rüyada iri dut görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada beyaz iri dut görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada iri zeytin yemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada iri kiraz yemek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri taneli üzüm yemek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments