Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri horoz görmek

Rüyada iri horoz görmek

Rüyada iri horoz görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, elindeki imkanların artacağına yorulur.

Rüyada iri horoz gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada iri horoz görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, de rahatının yerine geleceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada iri boğa görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Rüyada iri kaplumbağa görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada iri koyun görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri taşlı yüzük takmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada iri şeftali görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, onlardan medet umacağına rivayet eder.

Rüyada iri bulgur görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri adam görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments