Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kiraz görmek

Rüyada iri kiraz görmek

Rüyada iri kiraz görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri kiraz gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada iri kiraz yemek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, zorlukların günden güne artacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada iri kiraz görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri tavşan görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri bir adam görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulur.

Rüyada iri siyah zeytin yemek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, hastalıklarını yenmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada iri yapılı adam görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri taşlı yüzük görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments