Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri dalga görmek

Rüyada iri dalga görmek

Rüyada iri dalga görmek iyi haberler alınacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri dalga gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada iri dalga görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak işindeki verimin artacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada havuzda dalga görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük su dalgası görmek işlerin daha kötüye gideceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, deşarj olacağına işaret eder.

Rüyada dalgaların içinde kalmak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işarettir.

Rüyada dalgadan korkmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments