Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgaların içinde kalmak

Rüyada dalgaların içinde kalmak

Rüyada dalgaların içinde kalmak geçimini daha rahat sağlayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalettir.

Rüyada dalgaların içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada dalgalar içinde kalmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, ünleneceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalga içinde kalmak sıkıntılarını atlatacağına, sohbetinin bozulacağına, çok hayırlı şeylere rivayet eder.

Rüyada dalgaların içinde kalmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalganın içinde kalmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yeni bir işe girileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada dev dalgalar arasında kalmak kararlar alacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, onu darda bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak içine düşen fesada yeniliceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet eder.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, devlete hizmet etmeye alamet eder.

Rüyada dalgaların altında kalmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments