Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve boğa görmek

Rüyada köpek ve boğa görmek

Rüyada köpek ve boğa görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Rüyada köpek ve boğa gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Rüyada köpeği boğarak öldürmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek ve boğa görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğarak köpek öldürmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bekârlığına da veda edeceğine yorulur.

Rüyada boğanın saldırdığını görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, karşılığını bulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada inek yada boğa görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük boğa görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşan boğa görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada boğaya bindiğini görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments