Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri bir inek görmek

Rüyada iri bir inek görmek

Rüyada iri bir inek görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada iri bir inek gördüyseniz:

  • Hiç farkında olmadan yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlayacak yöntemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada çok iri inek görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada iri inekler görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iri bir inek görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah inek görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, doyasıya sefasını süreceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işarettir.

Rüyada iri inek görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada irili ufaklı altın görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada iri horoz görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada iri taneli nar görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments