Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri inek görmek

Rüyada iri inek görmek

Rüyada iri inek görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, başarılarının takdir edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalettir.

Rüyada iri inek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada iri inek görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah inek görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok iri inek görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada iri inekler görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada iri bir inek görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada iri taş görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, maddi açıdan ferahlamaya, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada iri zeytin yemek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yalnız kalınacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments