Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada irili ufaklı altın görmek

Rüyada irili ufaklı altın görmek

Rüyada irili ufaklı altın görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çok büyük destek vereceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı altın gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada irili ufaklı altın görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, küskünlük yaşanacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ufak altın görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalettir.

Rüyada ufak yangın görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ufak timsah görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ufak kurt görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments