Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri inekler görmek

Rüyada iri inekler görmek

Rüyada iri inekler görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri inekler gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada iri bir inek görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına rivayet eder.

Rüyada iri inek görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah inek görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada çok iri inek görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada iri inekler görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada iri sarı yılan görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iri kurtçuk görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çocuklarının fazla olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments