Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri balık tutmak

Rüyada iri balık tutmak

Rüyada iri balık tutmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına rivayet eder.

Rüyada iri balık tutmak gördüyseniz:

  • Her şey iyi giderken birden bire başarısız durumlara düşebilirsiniz.

Rüyada iri balık tutmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada irili ufaklı balık görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri balık görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada iri balık yakalamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada iri balık temizlemek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, arzuların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada suda balık tutmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada ayakla balık tutmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada süslü balık tutmak parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments