Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü balık tutmak

Rüyada süslü balık tutmak

Rüyada süslü balık tutmak saadete ereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, gözyaşına boğulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işarettir.

Rüyada süslü balık tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada süslü balık tutmak yalan söylemeye, hastalıkların haneden uzak olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü balık görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslü balıklar görmek sağlığının bozulacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına inanılır.

Rüyada süslü kılıç görmek üzüleceğine, yıpranacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada süslü bıçak görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü deve görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada süslü horoz görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada süslü inek görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments