Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri balık yakalamak

Rüyada iri balık yakalamak

Rüyada iri balık yakalamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada iri balık yakalamak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada iri balık yakalamak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada irili ufaklı balık görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada iri balık tutmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri balık görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalettir.

Rüyada iri balık temizlemek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde balık yakaladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, koyu sohbetler edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada yavru köpek balığı yakalamak kul hakkına girmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz balık yakalamak kendisini işine veremeyeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments