Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri balık görmek

Rüyada iri balık görmek

Rüyada iri balık görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kötü kişilere yakın olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri balık gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada iri balık tutmak hayırlı evlat sahibi olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri balık temizlemek isteklerinin gerçekleşeceğine, doğru haber almaya, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iri balık yakalamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri balık görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada iri tesbih görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işarettir.

Rüyada iri hamam böceği görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, adının kirletilmeye çalışılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments