Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı köprü görmek

Rüyada karlı köprü görmek

Rüyada karlı köprü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, neşeli bir hayat süreceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada karlı köprü gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Rüyada karlı köprü görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada dere ve köprü görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada asmalı köprü görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, ümitlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan köprü görmek işinde ustalaşacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ağaç köprüden geçmek yaşamın kolaylaşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kul hakkına girmeyeceğine inanılır.

Rüyada dar köprü görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil köprü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kazancın artacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments