Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa aşık olmak

Rüyada arkadaşa aşık olmak

Rüyada arkadaşa aşık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, cebinin para göreceğine, şansa işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşa aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada arkadaşının aşık olduğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, güzel sözler işiteceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşına aşık olmak hayırlı bir evlat olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınıf arkadaşına aşık olmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşına aşık olmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşa aşık olmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments