Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ona göre davranacağına, kimseye borçlanmayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, rahat rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada en yakın arkadaşına aşık olmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşını ölmüş görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşınla kavga etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşı görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü duymak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşla konuşmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments