Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne siyah iplik görmek

Rüyada iğne siyah iplik görmek

Rüyada iğne siyah iplik görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, bir süre zorluk çekeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne siyah iplik gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada iğne siyah iplik görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hayır dualarına nail olacağına işarettir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iplik iğne görmek sinirlerinin yıpranacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne iplik istemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments