Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek kıyafet giymek

Rüyada ipek kıyafet giymek

Rüyada ipek kıyafet giymek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine tabir olunur.

Rüyada ipek kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada ipek kıyafet giymek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya delalettir.

Rüyada ipek giymek engellerden kurtulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek çorap giymek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ipek giymek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek giymek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ipek elbise giymek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına yorulur.

Rüyada ipek bluz giymek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments