Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek çorap giymek

Rüyada ipek çorap giymek

Rüyada ipek çorap giymek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek çorap giymek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle anlaşmakta veya başkalarını anlamakta zorluk çekebilir veya yalnız kalma ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

Rüyada ipek çorap giymek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek çorap görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret eder.

Rüyada siyah ipek elbise giymek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek bluz giymek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Rüyada ipek pijama giymek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments