Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ipek elbise giymek

Rüyada siyah ipek elbise giymek

Rüyada siyah ipek elbise giymek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, ekmeğin kesileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada siyah ipek elbise giymek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek başarı için fırsatların artacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek ticaretinin gelişeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada pembe ipek elbise giymek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalettir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek maddi kayba uğrayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, rahat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments