Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek gecelik görmek

Rüyada ipek gecelik görmek

Rüyada ipek gecelik görmek hayırlı işler yapacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek gecelik gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilerle farklı şeyler denemeniz yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada ipek gecelik görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Rüyada ipek bluz görmek saygınlık kazanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Rüyada ipek böceği yumurtası görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ipek görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, can sıkıcı haberler almaya inanılır.

Rüyada ipek yorgan görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ipek mendil görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ipek kumaş görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments