Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek kurdu görmek

Rüyada ipek kurdu görmek

Rüyada ipek kurdu görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çektiği zorlukların biteceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, konforundan da ödün vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ipek kurdu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada ipek kurdu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ipek böceği kurdu görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, doyasıya sefasını süreceğine işarettir.

Rüyada ipek kozası görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kara kara düşünür olacağına tabir olunur.

Rüyada ipekli yorgan görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek eşarp görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ipek fular görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek eşarp görmek hafif ve iyi hissedeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ipek şal görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments