Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip ve iğne görmek

Rüyada ip ve iğne görmek

Rüyada ip ve iğne görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Rüyada ip ve iğne gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Rüyada iğneden ip geçirmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, borç ödemeye tabir olunur.

Rüyada iğneye ip geçirmek maddi zararını karşılayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada ip ve iğne görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalettir.

Rüyada ipi iğneye geçirmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, yani babasına benzeyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına inanılır.

Rüyada iğneye ip takmak büyük bir gelir toplayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ip iğne görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ip iğne görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada dikiş iğnesine ip takmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments