Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın insan yediğini görmek

Rüyada timsahın insan yediğini görmek

Rüyada timsahın insan yediğini görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sürekli tartışacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulur.

Rüyada timsahın insan yediğini gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın yediğini görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada timsah yediğini görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada timsah eti yediğini görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanı timsah olarak görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments